Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů pro pujcka247.eu:

Děkujeme Vám za důvěru, kterou nám věnujete jako našim klientům. Na webu pujcka247.eu dbáme na transparentnost a bezpečnost při zpracování osobních údajů. Níže naleznete naše zásady ochrany osobních údajů, které vymezují, jak nakládáme s informacemi, jež nám poskytujete.

  1. Účel zpracování:
    • Osobní údaje zpracováváme pouze pro stanovené a legitimitní účely, které byly klientům předem sděleny. Každé zpracování je v souladu s platnými právními předpisy o ochraně osobních údajů.
  2. Přesnost a aktualizace:
    • Snažíme se udržovat osobní údaje aktuální a přesné. Klienti mají právo na opravu nesprávných údajů a mohou nás kdykoli informovat o změnách.
  3. Omezení uchovávání:
    • Údaje uchováváme pouze tak dlouho, jak je nezbytně nutné pro splnění původních účelů zpracování. Po dosažení stanovené doby jsou údaje bezpečně odstraněny.
  4. Bezpečnost údajů:
    • Zavázali jsme se k ochraně osobních údajů před neoprávněným přístupem, ztrátou, zneužitím nebo změnou. Využíváme moderní bezpečnostní opatření a technologie.
  5. Práva subjektů údajů:
    • Každý klient má právo žádat o přístup k svým osobním údajům, opravu nesprávných údajů, omezení zpracování a právo na jejich vymazání.
  6. Mezinárodní přenosy údajů:
    • V případě mezinárodního přenosu osobních údajů dodržujeme platné právní požadavky a vynakládáme veškeré nezbytné kroky pro zajištění bezpečnosti údajů.
  7. Oznámení o porušení bezpečnosti:
    • V případě porušení bezpečnosti, které může ohrozit osobní údaje, informujeme postižené klienty a příslušné dozorové orgány v souladu s platnými právními předpisy.

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou součástí naší závazku k transparentnímu a etickému zacházení s informacemi našich klientů. Rádi odpovíme na veškeré dotazy týkající se ochrany osobních údajů a jejich zpracování.

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. View more
Přijmout
Odmítnout
Přejít nahoru